Welkom bij Explosive Sound & Light

 

Van toen naar nu

In 2006 besluit Gert-Jan Jans zijn hobby om te zetten in een bedrijf. Hij start Explosive Sound & Light. Na als Drive-in show bekend te zijn geworden worden de opdrachten steeds groter.

De kleinere feesten waarbij hij geboekt wordt als DJ blijven bestaan, maar ook bands, bedrijfsfeesten en special events krijgen nu naast de bruiloften en thuisfeesten een plek in de agenda.

Het bedrijf begint te groeien en we gaan steeds meer samenwerkingen aan. Door deze groei kiest Gert-Jan ervoor om niet meer zelf als DJ op te treden, maar juist ervoor te zorgen dat de DJ’s die voor hem werken zonder zorgen een mooie avond kunnen maken. Door de samenwerking met een aantal DJ’s kan een breed publiek bediend worden. De geluid- en lichtsets worden gebouwd, bediend en afgebouwd. 

De bijzondere special fx krijgen een prominente plek in het bedrijf. Daarnaast wordt in overleg met de klant bekeken welke wensen er zijn om een podium voor een band, een artiestengala of bruiloft visueel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. 

In 2020 wordt een investering gedaan in horecamaterialen waardoor nu het hele feest aangeboden kan worden. U heeft één aanspreekpunt voor alles wat nodig is voor een compleet feest. Kijk hiervoor op de pagina Samenwerken

Niets is te gek, bijna alles is mogelijk, daag ons uit!

Slide Slide

Zie Impressies voor enkele afbeeldingen.