Eyecatchers

Eyecatchers zijn tegenwoordig heel gebruikelijk bij alle soorten feesten en evenementen. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Met deze Jukebox kunnen de gasten zelf kiezen welke muziek ze willen horen. Met de herkenbare kleuren die gebruikt zijn, zullen gasten gelijk zien dat er een Jukebox staat waarbij ze zelf muziek kunnen uitkiezen. De Jukebox werkt middels vooraf geprogrammeerde USB’s waarop muziekgenres staan. U bepaalt welke genres er beschikbaar zullen zijn. U heeft de keuze uit: smartlappen, top 2000, jaren 70-80 en hitzone. Daarnaast is het mogelijk een eigen USB aan te leveren met uw eigen favoriete nummers erop. 

De gasten kiezen uit de beschikbare muziek. 

Skytubes of Skydancers zien we tegenwoordig veel bij autogarages, keukenzaken of festivals. Een grote aandachtstrekker. 

Wij hebben verschillende kleurentubes in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook een kerstman, een kok en een voetballer (blauw/rood) in ons assortiment. 

Wilt u gepersonaliseerd opvallen, dan kan dat met bijvoorbeeld een (banner)frame. De banner wordt samen met u gepersonaliseerd en in de juiste maat besteld. Vervolgens plaatsen we een truss-frame om de banner.

Gegarandeerd opvallend!

Hetgeen hierboven beschreven zijn slechts voorbeelden. Er is veel meer mogelijk.

Heeft u een specifieke wens, of juist alleen nog een idee dat verder ontwikkeld kan worden, vraag ons dan gerust om met u mee te denken. 

Neem via de contactpagina contact met ons op.

Terug